0517 - 53 19 01
0517 - 53 19 01 info@fysiowitmarsum.nl

Medische training

Medische training is trainen met een eigen programma in een kleine groep onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Het is een onderdeel van of een ideaal vervolg op fysiotherapie en een voorbereiding op sporthervatting.
 
Trainen
Tijdens de medische training voert u een oefenprogramma uit dat speciaal voor u is samengesteld aan de hand van uw wensen en mogelijkheden.
U doet oefeningen in de trainingszaal op apparaten, vrije oefeningen en/of grondoefeningen. Afhankelijk van uw doelstellingen komt u één of meerdere keren per week maximaal één uur trainen gedurende een vooraf afgesproken tijd.
Regelmatig worden er tussentijdse metingen verricht om de voortgang in de gaten te houden. U oefent zoveel mogelijk in een vaste groep en op vaste trainingstijden.
 
Wanneer medische training?

  • Als onderdeel van de fysiotherapie
  • Revalideren na een operatie of een blessure
  • Als beweegprogramma om uw conditie op peil te houden bij een chronische ziekte

Kosten van medische training
Indien u voldoende aanvullend verzekerd bent wordt medische training als onderdeel van de fysiotherapie (deels) door uw zorgverzekeraar vergoed. Vraag ons om advies.
 
Wilt u meteen een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in. Wilt u eerst even overleggen? Bel ons dan gerust: 0517 – 53 19 01.