Fysio Witmarsum zet trouwste klant in het zonnetje

Fysio Witmarsum overhandigde 3 juli aan haar trouwste klant een prachtig cadeau. Precies vijf jaar geleden werd de fysiotherapiepraktijk uitgebreid met een ruime oefenruimte. Om dat te vieren kreeg trouwste klant Willy Flisijn een gratis trainingsabonnement voor een half jaar.
 
Willy Flisijn traint elke vrijdagochtend bij Fysio Witmarsum en had niet verwacht dat ze dit mooie cadeau zou krijgen. “Ik ben hier echt heel blij mee,” was haar eerste reactie. “Ik train hier nu al jaren en ben zeer tevreden over de faciliteiten, het aantal oefentoestellen en de begeleiding van de fysiotherapeuten in het trainingscentrum. Ik kom hier elke week omdat bewegen goed voor me is, maar ik kom natuurlijk ook voor de gezelligheid.”
 
Sinds het trainingscentrum vijf jaar geleden is geopend door de toenmalige Heamielkoningin en haar hofdames, hebben eigenaren Theo en Betty de Groot steeds meer vaste trainingsgroepjes zien ontstaan. “Ze peppen elkaar op om elke week te komen en velen zien we twee keer in de week ons trainingscentrum bezoeken. En ja, het is hier dan altijd gezellig,” zegt Theo. “De faciliteiten, uitstekende begeleiding en goede sfeer zijn echte klantenbinders,” vult Willy aan.
 
“Onze klanten zijn het meest belangrijk, zowel voor het trainingscentrum als voor de fysiotherapiepraktijk. Nu het trainingscentrum vijf jaar bestaat, wilde ik graag mijn trouwste klant belonen,” voegt Theo de Groot toe.
Fysio Witmarsum voorziet in een behoefte. Sinds de opening van het trainingscentrum hebben ze al 500 abonnementhouders mogen verwelkomen. En vele honderden inwoners uit Witmarsum en omstreken maken daarnaast gebruik van de fysiotherapiepraktijk.
 
De praktijk wordt geleid door Theo en Betty de Groot. Er staan altijd drie fysiotherapeuten klaar, er is één fitnessinstructrice en één receptioniste in dienst. Met dit team hebben Theo en Betty een breed aanbod voor fysiotherapie, trainen en bewegen gecreëerd. Kijk op de website van Fysio Witmarsum voor het complete aanbod.