Even voorstellen!

Mijn naam is Line Couperus en sinds april ben ik werkzaam bij Fysio Witmarsum als fysiotherapeut. Tijdens mijn werk in de ouderenzorg kwam ik erachter dat het menselijk lichaam mij ontzettend interesseert. Zo vind ik het heel boeiend hoe het lichaam in staat is zichzelf te herstellen met behulp van de juiste begeleiding. Dit gaf mij de aanleiding om de cursus Sportmassage te volgen. Hieruit kwam dan ook mede het besluit om de opleiding fysiotherapie te volgen.

Van jongs af aan kon ik al niet kiezen welke sport ik wilde doen. Ik wilde ze allemaal! Plezier hebben in bewegen en sporten vind ik belangrijk, omdat dit je helpt om het vol te houden. Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk mensen te helpen hun klacht beter te begrijpen, op de juiste manier te trainen en hun grenzen aan te voelen en verleggen. Mijn doel is je klacht te verhelpen en zo nodig het plezier terug te vinden in bewegen of sporten!