Adem workshops bij Fysio Witmarsum

Meer vitaal zijn, meer rust en ontspanning ervaren, meer ruimte voelen in je leven en mogelijk zelfs fysieke klachten oplossen?
Ontdek wat jij kunt bereiken met een natuurlijke manier van ademhalen en ademoefeningen.

Wanneer?
Workshop 1: maandag 15 februari van 20:00 – 21:30 uur
Workshop 2: maandag 7 maart van 20:00 – 21:30 uur
Workshop 3: maandag 21 maart van 20:00 – 21:30 uur

Waar?
Trainingscentrum Fysio Witmarsum. De workshops worden gegeven door Anna Visser, ademcoach.

Workshop 1:
Dit is een kennismaking met een natuurlijke manier van ademen. Je leert het effect van in- en uitademen en van verschillende belemmerende manieren van ademen. Door een ademanalyse weet jij wat je kunt doen om je eigen ademhaling te optimaliseren. Het resultaat kan zijn dat je beter gaat slapen, meer ontspanning en minder stress ervaart.

Workshop 2:
Centraal staat hoe je de samenwerking tussen je hart en ademhaling bevordert. Zo verhoog jij je hartcoherentie en ervaar je direct rust van binnen. Je kunt dit direct al toepassen bijvoorbeeld bij sterke emoties. Een prachtige manier om meer open en liefdevol in de wereld te staan.

Workshop 3:
Een ademtechniek waarmee je meer vitaliteit gaat voelen is die volgens de Wim Hof methode. Deze heeft o.a. een reinigend effect en herstelt het zuur-base evenwicht in je lichaam. Natuurlijk herhalen we verschillende oefeningen uit de voorgaande workshops.

Praktische informatie:
Je kunt kiezen voor het volgen van alleen workshop 1 (€ 15,-) of voor het volgen van alle drie workshops (€ 40,-). Aangeraden wordt om gemakkelijke kleding te dragen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op de website van Hartvoorstress, http://hartvoorstress.nl/